Konferenspaket i Jönköping

Konferenspaket i Jönköping för alla!

Är ni ute efter att inspireras inför konferensen i Jönköping? Vi på FC erbjuder konferenspaket som inspirerar till både stora som små event. Vi är medvetna om att det inte alltid är enkelt att planera en konferens och att det kan vara utmanande att sätta ihop ett konferenspaket, speciellt om konferensen är planlagd utanför sin egen välkända geografi. Vi på FC har gedigen erfarenhet av konferenser och konferenspaket sedan lång tid i Jönköping.

Olika typer av konferenspaket

Vi erbjuder konferenspaket i olika utformning och i olika prisklasser, allt för att våra kunder ska kunna hitta det som passar just deras behov. Det som utmärker sig vad gäller konferenspaketen är att ni får ett pris per person och givetvis specifikation på vad som ingår samt för hur många personer det gäller, det vill säga minsta antalet deltagare. Hittar ni något som passar era behov är ni välkomna att göra en bokningsförfrågan. Skulle ni ha funderingar eller frågor kring något av konferenspaketen är ni välkomna att kontakta oss för vidare information.

Om FC Gruppen AB

Vi är ett heltäckande eventbolag som erbjuder service inom catering,event, restaurang, hotell, företagsevent och konferenser. Oavsett om du ska anordna något för 5 av dina medarbetare eller håller på att planera en resande kongress för 700 deltagare kan vi hjälpa till med allting från första planeringsdagen till utvärderingen efteråt. 

Läs mer ››

Rädda barnen
visita-logo
rforetag-logo

Adressuppgifter

FöretagsCatering AB
Brunnsgatan 2 (besöksadress)
Box 540 (postadress)
551 17 Jönköping

Tel: 036-30 54 10

Fax: 036-30 54 14

Epost: info@fcgruppen.se

Ring och boka

Ring och boka event, konferens och catering hos oss på FC Event & Företagscatering

036-30 54 10

info@fcgruppen.se

Design & utveckling